marți, 28 mai 2013

JUCARII PENTRU COPII

Ce jucarii sa alegem pentru copiii nostri?

In asteptarea zilei de 1 iunie, ne gandim evident la un caodu pentru cei mici.

Jucariile sunt cele care predomina alegerile, de aceea ne-am gandit sa va facem cateva propuneri si sa ne indreptam atentia catre promotiile de 1 iunie existente in magazine in aceasta perioada.

La Emag de eMAG aveti parte in aceasta perioada de promotii la jucarii, manifestate prin reduceri de preturi la o gama larga de produse, de la jucarii pentru bebelusi, pana la jucarile pentru copii mai mari.

Pentru detalii privind  promotiile diverselor jucarii vizitati site-ul: emag.ro.

Un alt magazin online, si anume, JucariideJucarii, vine de asemenea cu reduceri la o gama variata de jucarii ce le au la vanzare. Oferta magazinului online de jucarii variaza de la cele specifice bebelusilor, pana la copii de varsta mai mare. Gasiti pe site-ul lor de la pitici, la masini, papusi si alte jucarii clasice sau jucarii mai noi, copiate dupa personajele celor mai recente seriale de desene animate.

Pentru detalii privind promotiile de jucarii, vizitati site-ul: jucariidejucarii.ro.

Pe site-ul magazinului online DinoLand veti gasi de asemenea promotii la jucarii, intr-o gama variata de produse de la cei mai mici prichindei pana la scolari. Veti gasi promotii deosebite la roboti, circuite de curse, etc.

Pentru detalii privind promotiile de la DinoLand, vizitati site-ul dinoland.ro.

La magazinul CrazyToys, veti intalni promotii pana la 10 iunie, ieftiniri de preturi la jucarii, pentru bucuria copiilor de 1 iunie. De la CrazyToys puteti achizitiona de la DVD-urile cu desenele preferate ale copiilor dumneavoastra, pana la cele mai sofisticate jucarii.

Pentru detalii privind promotiile de la CrazyToys, vizitati site-ul crazytoys.ro.

Desi, l-am lasat la urma, din punct de vedere al promotiilor se pare ca este primul, este vorba de NORIEL. Multindragitul si arhicunoscut deja de copii magazinul Noriel vine in intmpinarea dumneavoastra cu o gama larga de jucarii. Puteti alege de la Noriel jucarii pentru bebelusi, jucarii pentru fetite, jucarii pentru baieti, jucarii de exterior, lego, etc. Magazinul Noriel prezinta reduceri semnificative ale preturilor in aceasta perioada. Preturile jucariilor sunt super. Iata cateva oferte de la Noriel: reducere de pana la jumate de pret la patinele cu rotile, la jucariile de plaja, la noile papusi din colectiile Noriel. De asemenea, magazinul online Noriel, ne ofera jucarii pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile celor mai mofturi copii. Puteti achizitiona de la Noriel, atat jucarii clasice, simple, la preturi incepand de la 10 lei, pana la cele mai sofisticate papusi marca Noriel si cele mai sofisticate masini de curse atat de dorite de baieti.

Pentru mai multe detalii privind promotiile de la Noriel, vizitati site-ul: noriel.ro.
Alegeti de la Noriel, ofertele speciale de 1 iunie.

Poezii noi Mos Craciun

Poezii de Mos Craciun - 2023 Colectie de Poezii pentru copii mici si mari - Craciunul 2023 Mos Craciun vine-n padure de Tincuta Ho...

Faceți căutări pe acest blog