luni, 27 mai 2013

CE CADOU II IAU COPILULUI DE 1 IUNIE?

Ce cadou sa aleg pentru copilul meu de 1 iunie?


Se apropie 1 iunie si multe mamici se intreaba ce cadou este potrivit pentru copilul sau.

Din experienta pot sa va spun ca raspunsul la aceasta intrebare trebuie gandit prin prisma copilului. Oricat de mult ne-am da peste cap sa-i luam cadouri sofisticate, cadouri numeroasa, pana la urma, o sa-l vedeti jucandu-se cu o cutie goala sau cu alte obiecte ramase prin casa, in drumul spre gunoi.

Aceasta situatie legata de cadouri, nu este specifica lui 1 iunie. Aceasta abordare legata de cadouri este un lucru frecvent intalnit, la copii, in special cei de varste fragede, aglomerati de parinti cu o multitudine de cadouri.

De curand am constatat ca cu cat sunt mai rare cadourile, cu atat ele sunt mai apreciate de copil.

Poate credeti ca un mic cadou, ieftin si fara multe zorzoane nu-l multumeste pe copilul dumneavoastra? Mai bine va intrebati daca acel cadou nu cumva este impotriva principiilor dumneavoastra de cumparaturi.

Nu alegeti un cadou doar pentru ca este scump si va ia ochii, ganditi-va ca trebuie sa fie potrivit pentru varsta copilului dumneavoastra si mai ales, i-ar placea sa se joace cu el.

Tot din experienta va spun ca este bine delimitati sarbatorile, deci nu trebuie sa faceti rabat nici de la 1 iunie. Este important pentru copilul dumneavoastra sa-si poata delimita in timp si-n spatiu existenta si asteptarile.

Deci, pentru 1 iunie, va propun sa alegeti un cadou simplu, care sa fie asemanator cu obiectele vechi de prin casa cu care copilul se joaca intamplator.

Un 1 iunie fericit pentru mamici, pentru pitici, pentu tatici si pentru bunici!

Poezii noi Mos Craciun

Poezii de Mos Craciun - 2023 Colectie de Poezii pentru copii mici si mari - Craciunul 2023 Mos Craciun vine-n padure de Tincuta Ho...

Faceți căutări pe acest blog